140-vuotisjuhla modernilla tavalla

Lukiomme juhli 140-vuotista taivaltaan modernilla tavalla. Lukiomme vanhat ylioppilaat Anssi Väinö, Hannu Paloniemi, Janne Halmkrona, Julius Rantala, Ossian Marttala ja Riku Rousu viihdyttivät yleisöä upeilla musiikkiesityksillään. Musiikin lomassa suuri joukko takavuosien ylioppilaitamme esitti kukin vuorollaan videotervehdyksiä. Puheiden määrä oli rajattu minimiin.

Juhlatilaisuuksia oli itse asiassa kaksi. Päivällä yleisönä oli lukiolaiset. Illan juhlatilaisuus oli avoin kaikille. Illan yleisö oli vastaanottavampi ja innostuneempi. Iltatilaisuuteen oli tuotu nähtäväksi Hugo Simbergin teos Kelkkamäki, joka löytyi lukiomme kanslian seinältä vuonna 2008. Käytävälle oli koottu vanhojen koulutavaroiden näyttely, jota moni pysähtyikin katselemaan. Juhlasalin ulkonäköön oli panostettu.

Muusikot ja videotervehdysten esittäjät olivat mielissään ja otettuja saadessaan osallistua lukiomme juhlaan. Yleisöltä saamamme positiivinen palaute lämmitti mieltämme. Juhlan eteen tehty valtava työmäärä ei mennyt hukkaan.

Tämän artikkelin lopussa on editoitu video päivän juhlasta.

Rehtorin tervetulotoivotus
Juhlan juontajat
Anssi Väinö
Hannu Paloniemi ja Janne Halmrona
Kaupunginjohtajan tervehdys
Julius Rantala
Ossian Marttala
Riku Rousu
Artistit saivat pienet muistot käynnistään

Samankaltaiset artikkelit